Nieuws
38
blog,bridge-core-1.0.7,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Een zonovergoten plek, stralend licht dat binnenvalt, ruim zicht op de groene tuin rondom – dat is de gedachte achter de serre van Het Groen Gasthuis en daarmee is ze ook uitermate geschikt voor mensen met dementie. Hun welbevinden groeit, de stress vermindert. Maar…. de serre is aan renovatie toe. De jonge klusvrijwilligers die momenteel bij ons de handen uit de mouwen steken en Het Groen Gasthuis nog mooier maken, hebben voor de renovatie van de serre een geldinzamelingsactie opgezet via GoFundMe. Prachtig toch? Doet u mee? Hier kunt u doneren.

Tjonge, wat een initiatief! Maud en Helena uit Warffum en Westeremden organiseren komende zomer drie klusweken voor jongeren ten behoeve van Het Groen Gasthuis! Jongeren uit heel Nederland kunnen zich inschrijven voor één van de klusweken (maandag-vrijdag). Het Groen Gasthuis gaat dit najaar open, maar tot die tijd is er nog veel te doen zoals schilder- of tuinklusjes. De tentjes kunnen bij het Gasthuis opgezet worden en natuurlijk is er naast en tijdens het klussen veel gezelligheid, lekker eten en een leuke afsluiter (Wadlopen, Schiermonnikoog). Ook meedoen? Of nieuwsgierig? Kijk dan hier, op de speciale Facebookpagina, voor meer informatie.