Open Ochtend
2653
page-template-default,page,page-id-2653,page-child,parent-pageid-620,bridge-core-1.0.7,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Open ochtend Het Groen Gasthuis


Op zaterdag 12 juni – de ochtend na de theatervoorstelling van Jan van der Hammen – organiseerden de Vrienden van Het Groen Gasthuis een Open Ochtend voor geïnteresseerden, waarvoor men zich kon opgeven. Sinds Het Groen Gasthuis in oktober 2020 van start ging was er het verlangen om een mooi openhuis-event te plannen voor de omgeving maar corona gooide helaas steeds roet in het eten. Op 12 juni was het dan eindelijk zover! Veel mensen kwamen op het Open Huis af.

Het was een mooie ochtend.  Anneke Sijpkens (secretaris van de Vriendenstichting) informeerde het publiek eerst over de vriendenstichting waarna Vincent en Marianne over Het Groen Gasthuis vertelden. We gingen in vier groepjes de tuin en het huis door. 

De belangstellenden waren erg verbaasd, verwonderd en enthousiast dat Het Groen Gasthuis zo’n mooie plek is. Iedereen kreeg vervolgens een folder mee en een formulier om je aan te melden als vriend.