Vriendenstichting
620
page-template-default,page,page-id-620,page-parent,bridge-core-1.0.7,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

 Stichting Vrienden van Het Groen Gasthuis

De succesvolle sponsoractie voor de aanschaf van een duofiets was het startschot voor de oprichting van de Stichting Vrienden Van Het Groen Gasthuis. Met de elektrische duofiets kunnen bewoners lekker naar buiten.

Bij de aflevering van de duofiets waren we als Vriendenstichting natuurlijk ook aanwezig!

Wat zou het fijn zijn om nog meer te kunnen doen voor de bewoners en hun leefomgeving!

 

Word vriend!

Juist voor mensen met geheugenproblemen is het ontzettend goed om in beweging te blijven en gestimuleerd te worden. Wat zou het mooi zijn als we de bewoners van Het Groen Gasthuis regelmatig op muziek, dans en spel kunnen trakteren! Of een dagje op stap om de zinnen te verzetten. Of een bankje konden aanschaffen voor in de mooie oude tuin. Deze kleine en grote extra’s kunnen we helaas niet financieren uit het dagelijkse budget, daarom hebben we vrienden nodig. Wilt u de vriend worden die dit mede mogelijk maakt – via een eenmalige donatie of een terugkerende donatie? Uw gift is bovendien aftrekbaar voor de belastingen omdat onze Vriendenstichting de ANBI-status heeft. Op dit formulier kunt u zich aanmelden als Vriend. U kunt het formulier printen, invullen, en aan ons retourneren via post, of digitaal via een scan of foto van het formulier.

ANBI-status

We hebben als Vriendenstichting de ANBI-status verkregen. Uw eenmalige of terugkerende donatie aan ons is daarmee aftrekbaar van de belastingen. Meer informatie vindt u op de pagina van de Belastingdienst.

Ons doel

Met onze Vriendenstichting willen we Het Groen Gasthuis ondersteunen bij de zaken die niet uit het reguliere zorgbudget gefinancierd kunnen worden. We hebben onze ideeën ondergebracht in drie categorieën:

1. Welbevinden

We denken hierbij aan de aanschaf van een belevenistafel en braintrainer, aan sport- en spelattributen voor in de tuin. Maar ook aan het organiseren van concertjes en dansuurtjes.

 
2. Goede leefomgeving

We willen graag bijdragen om het unieke karakter van het gebouw te herstellen en te behouden door onder andere de renovatie van de oude serre en het plaatsen van een bankje in de tuin in 19-eeuwse stijl.

  

3. Evenementen

Voor onze bewoners kan het fijn zijn om eens een dagje uit te gaan, een boottochtje te maken of ergens op een terras een kopje thee te drinken. Dat maken wij graag mogelijk.

Op de hoogte gehouden worden?

Wilt u op de hoogte gehouden worden, meer informatie over donateur worden of onze nieuwsbrief ontvangen, meldt u dan hier aan.  

 

Samenstelling bestuur

Edith, Janneke, Hein, Anneke en Erik (vlnr)

 

Voorzitter:  Erik Regter

Secretaris:  Anneke Sijpkens

Penningmeester: Hein Bokern

Lid: Janneke Goossen-Cazemier

Lid: Edith Koenders

Contactgegevens

Stichting Vrienden van Het Groen Gasthuis

Stationsweg 9

9989 BT Warffum

email: vriendenstichting@hetgroengasthuis.nl

Nadere gegevens

KvK 68082517

RSIN nummer: 863394048

bankrekening : NL67 RABO 0189 7441 38 op naam van Stichting Vrienden van Het Groen Gasthuis

ANBI-status: ja

Beleidsplan Stichting Vrienden Van Het Groen Gasthuis: Beleidsplan 22-23 VHGG

Statuten Stichting Vrienden Van Het Groen Gasthuis: Statuten VHGG

Jaarverslag 2021-2022 Stichting Vrienden Van Het Groen Gasthuis: Jaarverslag 

Jaarrekening 2022 Stichting Vrienden Van Het Groen Gasthuis: Jaarrekening

Toelichting Jaarrekening 2022 Stichting Vrienden van Het Groen Gasthuis: Toelichting Jaarrekening