Sponsoractie
620
page-template-default,page,page-id-620,bridge-core-1.0.7,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

SPONSORACTIE: ELEKTRISCHE DUOFIETS VOOR ONZE BEWONERS

Janneke met bewoonster op de duofiets. Genieten!

Janneke en een bewoonster op de geleende duofiets.

 

STREEFBEDRAG: € 10.000 

gedoneerd: € 11.292!

(geüpdatet 20 september)

 

 

De sponsoractie voor een elektrische duofiets is gesloten en het streefbedrag is gehaald!

HARTELIJK DANK AAN ALLE DONATEURS!

 

We zijn overweldigd door de hartelijke steun, donaties en het enthousiasme voor onze actie. Van bedrijven, Warffumers, familie van onze bewoners, streekgenoten: zó veel mensen hebben gedoneerd, echt magnifiek.

 

Care4More

Inmiddels hebben we een elektrische duofiets uitgekozen waarbij ook de leverancier van de fiets, Care4More,  onze actie steunt. Care4More levert producten voor ouderen en mensen met een beperking in beweging en biedt ons de fiets en de onderhoudsservice tegen een heel mooie prijs aan.

 

Omdat we iets meer hebben opgehaald dan ons streefbedrag kunnen we hiervan ook een stalling voor de fiets overdag bekostigen evenals beveiligingsmaatregelen. Eerder gingen we ervan uit dat Het Groen Gasthuis deze extra kosten zelf zou aanvullen, dat is nu niet nodig. U begrijpt dat wij en onze bewoners heel blij zijn met alle steun van u, onze donateurs. Nogmaals: hartelijk bedankt.