Kernwaarden
255
page-template-default,page,page-id-255,page-child,parent-pageid-49,bridge-core-1.0.7,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

KERNWAARDEN

Het Groen Gasthuis biedt woonzorg aan kwetsbare ouderen met geheugenproblemen en dementie. De geboden zorg en de omgang met bewoners en tussen personeel onderling kenmerkt zich door de volgende kernwaarden:

Betrokken

Wij vinden iedere bewoner uniek en willen de aandacht en zorg geven die hij/zij nodig heeft. Onze betrokkenheid komt voort uit een oprechte en aandachtige houding.  Betrokkenheid volgens de menselijke maat, zowel voor bewoners als voor medewerkers. Iedereen is welkom,  ongeacht achtergrond, levensovertuiging. We gaan met respect om met verschillen in wensen, religie of levensovertuiging. 

Betrouwbaar 

Wij zijn voor de bewoners  en andere belanghebbenden een betrouwbare partner, gericht op een langdurige relatie. Uw zorg is bij ons in goede handen. We maken verantwoord gebruik van de beschikbare (publieke) middelen. 

Bevlogen en deskundig

Wij gaan voor de beste dienstverlening aan onze bewoners. De zorg voor onze bewoners is deskundig , warm en respectvol. Wij stellen kwaliteit en inhoud boven vorm en uiterlijk vertoon.  Goed opgeleide, betaalde medewerkers en goed geschoolde vrijwilligers vormen bij ons een krachtig team. Vanuit een gedeelde en bevlogen visie werken we nauw samen met professionele medewerkers en vrijwilligers, mantelzorgers en familie. Dit vinden wij belangrijk voor het afstemmen van alle zorg op de medische en sociale behoeften van onze bewoners. We staan open voor verbeteringen of nieuwe ideeën en zullen nieuwe wegen blijven zoeken.