ANBI-status voor onze Vriendenstichting
1921
post-template-default,single,single-post,postid-1921,single-format-standard,bridge-core-1.0.7,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

ANBI-status voor onze Vriendenstichting

Goed nieuws voor onze Vriendenstichting en voor Het Groen Gasthuis uiteraard. De Belastingdienst heeft Stichting Vrienden van Het Groen Gasthuis definitief aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling, kortweg ANBI.

De ANBI-status is op twee manieren goed nieuws. Donateurs kunnen hun eenmalige of terugkerende gift aan de Vriendenstichting nu aftrekken van de belastingen. Informatie hierover vindt u hier. Daarnaast betekent de ANBI-status een formele erkenning dat de Vriendenstichting zich voor het belang van de bewoners en Het Groen Gasthuis inzet. Uw gift is daarmee in betrouwbare handen.

Wilt u meer weten of overweegt u ook Vriend te worden? Kijkt u dan eens op de pagina van onze Vriendenstichting. Daar vindt u ook het formulier waarmee u zich kunt aanmelden.

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.