Bestuur
54
page-template-default,page,page-id-54,bridge-core-1.0.7,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

 

BESTUUR

 

Rommie Hoopman


Als zorgprofessional met ruim dertig jaar ervaring, werk ik de laatste 20 jaar met passie in de zorg voor mensen in de laatste levensfase. Ik was initiatiefnemer en leidinggevend coördinator van een hospice en op dit moment ben ik trainer/opleider voor werkers in de palliatieve zorg. Mijn beide ouders heb ik van nabij ondersteund en verzorgd in hun laatste levensjaren. Ik heb met lede ogen gezien dat de zorg voor mensen met dementie en kwetsbare ouderen in een verzorg- of verpleeghuis vaak te kort schiet, de tijd en aandacht ontbreken, zeker in vergelijking met de warme, deskundige zorg in een hospice. Mijn hart en deskundigheid liggen bij goede zorg voor ieder mens. Ik ben een verbinder als het gaat om samenwerking met vrijwilligers/mantelzorgers en professionele werkers rondom de zorg voor de kwetsbare mens. Ik heb een open houding en bundel graag de krachten van de goede mensen op de juiste plek. 

Marianne te Velde


Sinds 20 jaar werk ik in het gezondheidscentrum in Warffum, in een ondersteunende en coördinerende rol. Ik ben verantwoordelijk voor een deel van de personele en financiële administratie en help mee in de apotheek. Daarnaast heb ik vijf jaar ervaring als vrijwilliger in Hospice de Schutse in Appingedam. Mijn dementerende vader heeft de laatste vier jaar van zijn leven bij ons gezin in huis gewoond, waar wij hem hebben verzorgd tot aan zijn overlijden. Mijn levensmotto is: graag denk ik in mogelijkheden en zoek ik met gelijkgestemde mensen naar oplossingen om anderen, die het minder hebben getroffen dan ik, wat verder te helpen.

Vincent Fennis


De afgelopen 25 jaar heb ik steeds managementfuncties vervuld in de non-profit sector (werkvelden: natuur- en landschapsbeheer, gemeentelijke openbaar gebied) en veel kennis en ervaring opgedaan in proces- en projectmanagement, communicatie, netwerken en fondsenwerving. Vanaf 2009 begeleid ik als vrijwilliger bewoners van een verzorgingstehuis bij hun hobby, ontspanning binnen/buiten of gewoon voor een persoonlijk gesprek. Als mantelzorger heb ik met mijn overige familieleden de zorg op me genomen voor mijn moeder thuis tot aan haar dood. Ik ben gedreven, nieuwsgierig en opgewekt van aard, ga graag (nieuwe) uitdagingen aan en zoek naar creatieve oplossingen. Nieuwe ontwikkelingen en initiatieven, waaraan ik betekenisvol mag bijdragen geven mij (nog meer) energie. Daar ga ik harder van lopen.