Bestuur
54
page-template-default,page,page-id-54,bridge-core-1.0.7,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

 

BESTUURRommie Hoopman

Als zorgprofessional met ruim dertig jaar ervaring, werk ik de laatste 20 jaar met passie in de zorg voor mensen in de laatste levensfase. Ik was initiatiefnemer en leidinggevend coördinator van een hospice en op dit moment ben ik trainer/opleider voor werkers in de palliatieve zorg. Mijn beide ouders heb ik van nabij ondersteund en verzorgd in hun laatste levensjaren. Ik heb met lede ogen gezien dat de zorg voor mensen met dementie en kwetsbare ouderen in een verzorg- of verpleeghuis vaak te kort schiet, de tijd en aandacht ontbreken, zeker in vergelijking met de warme, deskundige zorg in een hospice. Mijn hart en deskundigheid liggen bij goede zorg voor ieder mens. Ik ben een verbinder als het gaat om samenwerking met vrijwilligers/mantelzorgers en professionele werkers rondom de zorg voor de kwetsbare mens. Ik heb een open houding en bundel graag de krachten van de goede mensen op de juiste plek. 
Marianne te Velde

Al 20 jaar werk ik in het gezondheidscentrum in Warffum, in een ondersteunende en coördinerende rol. Ik ben verantwoordelijk voor een deel van de personele en financiële administratie en help mee in de apotheek. Daarnaast heb ik vijf jaar ervaring als vrijwilliger in Hospice de Schutse in Appingedam. Mijn vader had dementie en woonde de laatste vier jaar van zijn leven bij ons gezin in huis, waar wij hem hebben verzorgd tot aan zijn overlijden. Ik denk graag in mogelijkheden en zoek met gelijkgestemde mensen naar oplossingen om anderen, die het minder hebben getroffen, verder te helpen.


Vincent Fennis

De afgelopen 25 jaar heb ik managementfuncties vervuld in de non-profit sector (natuur- en landschapsbeheer, gemeentelijk openbaar gebied) en veel kennis en ervaring opgedaan in proces- en projectmanagement, communicatie, netwerken en fondsenwerving. Vanaf 2009 begeleid ik als vrijwilliger bewoners van een verzorgingstehuis bij hun hobby, ontspanning binnen/buiten of gewoon voor een persoonlijk gesprek. Met overige familieleden ben ik mantelzorger geweest voor mijn moeder thuis tot aan haar dood. Ik ben gedreven, opgewekt en nieuwsgierig van aard, ga graag (nieuwe) uitdagingen aan en zoek naar creatieve oplossingen. Nieuwe initiatieven, waaraan ik betekenisvol mag bijdragen geven mij (nog meer) energie. Daar ga ik harder van lopen.